Maak Kennis Met Het Team

Sven Aarssen

mede-eigenaar
&
social media adverteerder

Niels Lurken

mede-eigenaar
&
social media beheerder

Voor ondernemers, door ondernemers

Bij Growable Media ligt de focus voornamelijk op de zzp en mkb in de woonbranche. Door onze partners kunnen wij jou helpen met marketingzaken gefocust op online gebied. Zo hoef jij niet de losse eindjes aan elkaar te knoppen en worden zaken voor jou geregeld. Van fotografie, tot website en social media.

Resultaat gedreven

Bezoekers zijn leuk, maar het draait uiteindelijk om de conversies!

Volledige ontzorging

Jij hoeft je alleen nog te focussen op hetgeen waar jij goed in bent.

Proactief

Wij denken verder dan alleen de marketing en geven zo inzichten.

Florentijn - Spatium Vastgoed
Florentijn - Spatium Vastgoed
Lees verder
Ik twijfelde eerst om het adverteren zelf te doen. Maar toen we dit zelf gingen doen behaalde we weinig resultaten en ook werd onze advertentie account geblokkeerd. Ik kende Growable Media toen al een tijdje en nam contact met hen op. Binnen 24 uur waren we weer up and running. Voor ons reden genoeg om klant te worden. Elke week houden we een Zoom call en bespreken we de resultaten. Op vragen wordt snel gereageerd, ze weten van aanpakken en hoe ze met uitdagingen om moeten gaan. Daarbij laten ze ons nadenken over ons aanbod om ervoor te zorgen dat we boven onze concurrenten uitsteken, want in onze wereld is de competitie hoog. Ik raad Growable Media aan bij andere ondernemers die klaar staan om te groeien. Behalve onze concurrenten natuurlijk!
Lilian - JuwL's
Lilian - JuwL's
Lees verder
Fijne samenwerking met deze heren. Sven en Niels hebben mij geholpen met het koppelen van mijn webwinkel aan mijn social media kanalen en het genereren van meer verkeer naar www.juwlsbylilian.nl. Ze reageren snel, zijn enthousiast en denken graag mee. Hun flexibele houding maakt dat ze snel kunnen inspringen op situaties die zich voordoen en ik merk dat ze graag een stapje extra doen om het beste resultaat te bereiken. Ik vond ook onze zoom sessies erg duidelijk; door de uitleg te ondersteunen met filmpjes en aanwijzingen in mijn eigen scherm kan ik nu terugkijken en ook zelf weer aan de slag. Bedankt jongens en heel veel succes met jullie mooie bedrijf!
Dani - FinnWald
Dani - FinnWald
Lees verder
Voorheen was ik eigenlijk helemaal niet bezig met de marketing van mijn bedrijf en behaalde niet veel sales. Via LinkedIn ben ik in contact gekomen met Growable Media. De ervaring die ik kreeg tijdens het contact was erg prettig, omdat er altijd vanuit de visie van mijn bedrijf werd gekeken. Na 3 weken begonnen de offerte aanvragen binnen te stromen. Door de drukte moesten we zelfs bijna stoppen met adverteren. Na een strategiesessie kwamen ze snel met een plan voor het versoepelen van een aantal processen. Hiermee is de omzet in 2 maanden tijd bijna verdrievoudigd. De communicatie is vlot en daarbij denken ze mee met de groei van mijn bedrijf. Ze zetten graag de extra stap en doen hun naam eer aan. Ik raad iedereen aan om in zee te gaan met Growable Media.
Previous
Next

Even kennismaken?

Ben jij een ondernemer en klaar om jouw bedrijf te laten groeien? Laten we een virtueel kopje koffie drinken!