Wie gingen jou voor?

5/5

“Deze gasten weten wat ze doen”

5/5

“Onze omzet is verdrievoudigd”

5/5

“Zeker een aanrader”

Linda – Ron’s Notenkraam

5/5

Erg tevreden over de samenwerking met Growable Media, ze hebben ons keurig geholpen en kwamen ook nog met meerdere tips. Prettig zaken doen, en zullen in de toekomst wellicht weer gebruik maken van het deskundigheid.

Dani Dunsbergen van FinnWald

Dani – FinnWald

5/5

Voorheen was ik eigenlijk helemaal niet bezig met de marketing van mijn bedrijf en behaalde niet veel sales. Via LinkedIn ben ik in contact gekomen met Growable Media. De ervaring die ik kreeg tijdens het contact was erg prettig, omdat er altijd vanuit de visie van mijn bedrijf werd gekeken. Na 3 weken begonnen de offerte aanvragen binnen te stromen. Door de drukte moesten we zelfs bijna stoppen met adverteren. Na een strategiesessie kwamen ze snel met een plan voor het versoepelen van een aantal processen. Hiermee is de omzet in 2 maanden tijd bijna verdrievoudigd. De communicatie is vlot en daarbij denken ze mee met de groei van mijn bedrijf. Ze zetten graag de extra stap en doen hun naam eer aan. Ik raad iedereen aan om in zee te gaan met Growable Media.

Michael – websiteoffertes.nl

5/5

De mannen van Growable Media zijn jong, leergierig en geïnteresseerd ondernemers welke naast commerciële belangen ook vooral steun bieden aan ondernemers die het nodig hebben. Ze hebben ons enorm goed geholpen, door ons na laten te denken over strategie, visie en hoe we onszelf in de markt konden plaatsen. Daarnaast hebben ze ons een aantal tips gegeven, waar wij echt iets mee konden, zoals het adverteren op LinkedIn en het duidelijk maken van onze boodschap.

Roderick – Roderick’s wear

5/5

Tijdens een informatie gesprek hebben Sven en Niels mij direct geholpen met het opzetten van een Facebook Shop. Deze jongens zijn van het aanpakken en dat spreekt mij enorm aan. ‘Niet lullen maar poetsen.’ Daarnaast hechten ze veel waarde aan een goede band met hun klant. Ik krijg altijd snel reactie van de jongens en ze proberen altijd mee te denken en te denken in het belang van Roderick’s Wear.

Lilian – JuwL’s

5/5

Fijne samenwerking met deze heren. Sven en Niels hebben mij geholpen met het koppelen van mijn webwinkel aan mijn social media kanalen en het genereren van meer verkeer naar www.juwlsbylilian.nl. Ze reageren snel, zijn enthousiast en denken graag mee. Hun flexibele houding maakt dat ze snel kunnen inspringen op situaties die zich voordoen en ik merk dat ze graag een stapje extra doen om het beste resultaat te bereiken. Ik vond ook onze zoom sessies erg duidelijk; door de uitleg te ondersteunen met filmpjes en aanwijzingen in mijn eigen scherm kan ik nu terugkijken en ook zelf weer aan de slag. Bedankt jongens en heel veel succes met jullie mooie bedrijf!

Rens Merkx

5/5

De jongens van Growable Media hebben mij enorm goed geholpen met het bouwen van mijn sales funnel. Fijne samenwerking, goede communicatie. Kortom, top service!

Karin – De Bazeroen

5/5

Erg prettige samenwerking. Zij hebben verstand van zaken, zijn erg hulpvaardig en communicatief sterk. Enorme meerwaarde voor ons bedrijf.

Florentijn – Spatium Vastgoed

5/5

Ik twijfelde eerst om het adverteren zelf te doen. Maar toen we dit zelf gingen doen behaalde we weinig resultaten en ook werd onze advertentie account geblokkeerd. Ik kende Growable Media toen al een tijdje en nam contact met hen op. Binnen 24 uur waren we weer up and running. Voor ons reden genoeg om klant te worden. Elke week houden we een Zoom call en bespreken we de resultaten. Op vragen wordt snel gereageerd, ze weten van aanpakken en hoe ze met uitdagingen om moeten gaan. Daarbij laten ze ons nadenken over ons aanbod om ervoor te zorgen dat we boven onze concurrenten uitsteken, want in onze wereld is de competitie hoog. Ik raad Growable Media aan bij andere ondernemers die klaar staan om te groeien. Behalve onze concurrenten natuurlijk!

Even kennismaken?

Ben jij een ondernemer en klaar om jouw bedrijf te laten groeien? Laten we een virtueel kopje koffie drinken!